Els dissabtes hi haurà servei de transport a Valls

05/03/2020

Els dissabtes hi haurà servei de transport a Valls

 

Els dissabtes també hi haurà servei d’autobús que enllaçarà el Pla amb Valls i, des d’allà, amb altres destinacions. El dia 7 de març es posarà en marxa amb dos viatges en cada sentit. Per anar del Pla a Valls, l’autocar sortirà a les 8:35 h. i arribarà a Valls a les 8:55 h. per tal d’enllaçar amb el que surt cap a Tarragona a les 9:00 h.

Al vespre, l’autocar sortirà de Valls a les 20.35 h. D’aquesta manera, podrà recollir el passatge que arribi de Tarragona amb l’autocar que surt d’aquesta ciutat a les 20:00 h.

Els autocars que fan el servei del dissabte surten de Valls i tornen a aquesta ciutat. Això permetrà que també es pugui sortir de la capital de l’Alt Camp a les 8:10 h. del matí per arribar al Pla a les 8:30 h. Al vespre, l’autocar partirà del Pla a les 20:55 h. i arribarà a Valls a les 21:15 h.

El servei s’ha posat en marxa gràcies a la recollida de firmes que es va dur a terme, a les gestions de l’Ajuntament i al suport del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i tindrà continuïtat indefinida, sempre que es constati que hi ha la demanda mínima suficient.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca