El Rei Carnestoltes anuncia una festa diferent per al 2021

04/02/2021

El Rei Carnestoltes anuncia una festa diferent per al 2021

 

Aquest any el Carnestoltes també serà diferent. Per als grans, diumenge 7 de febrer hi haurà teatre. Per als petits, un espectacle el dissabte 13 de febrer a la tarda. I per a tots plegats, el Rei Carnestoltes convoca un concurs de fotografia i vídeo a través d’Instagram.

A continuació us deixem el pregó on Sa Majestat en fa la convocatòria:

PREGÓ DEL REI CARNESTOLTES:

Enguany em toca estar confinat, però no per això m’heu d’oblidar. Tot i que vivim moments difícils, recordar bons moments és tornar a ser feliç. Per això us animo a recuperar aquelles estones en què, gràcies a mi, vau fer gatzara, xerinola, festa i barrila.

Aquí teniu un parell de concursos que m’he inventat i us animo a participar-hi, que repartirem molts premis. Per als petits consistiran en material escolar i per als grans, maquillatge, pinzells, etc.

Per participar, heu de de recuperar fotos o vídeos d’altres Carnavals i penjar-ho a l’Instagram. Com que no tinc res més a fer, i no vull morir de tedi, me les miraré totes i cadascuna, amb l’ajut d’alguns voluntaris.

PER ALS MÉS PETITS (Fins els 12 anys, inclosos)

Publiqueu-ho a l’Instagram

Etiqueteu-hi a @ajpladestamaria

Afegiu-hi el hashtag #petitpocasoltadelpla2021

Teniu temps fins el 20 de febrer de 2021

PER ALS GRANS

Publiqueu-ho a l’Instagram

Etiqueteu-hi a @ajpladestamaria

Afegiu-hi el hashtag #pocasoltesdelpla21

Si el que compartiu correspon a una colla, un grup o una comparsa, indiqueu-ho el nom.

Teniu temps fins el 20 de febrer de 2021.

Els premis per a les obres dels petits i les de persones que

comparteixin material de colles, grups o comparses els atorgarà un jurat. Els guanyadors d’entre tota la resta de participants s’escolliran per sorteig.

Pengeu tantes coses divertides i ximples com vulgueu i afegiu-hi comentaris: disfresses, desfilades, balls, sessions de costura o maquillatge o el que se us acudeixi. En definitiva, feu que no m’avorreixi!

Menu

Menú principal