El programa d'actes de la Diada de Catalunya ja és a punt

01/09/2023

El programa d'actes de la Diada de Catalunya ja és a punt

 

Ja és a punt el programa d’actes de l’Onze de Setembre d’enguany. El primer serà l’ofrena floral en record dels Fets del 1642, el dissabte 9. L’endemà hi haurà la pujada de les quatre barres al Replà de Sant Ramon i el dilluns 11 tindrà lloc la paella popular.

L’ofrena floral en record dels Fets del 2 de setembre del 1642 estarà presidida per Josep Maria Cruset Domènech, diputat al Congrès de Diputats. L’acte s’iniciarà a les 19:30 del dissabte 9 al peu del monòlit situat darrere l’església de Sant Ramon.

La Coral Parroquial del Pla de Santa Maria interpretarà diverses cançons i, en acabat, se servirà un piscolabis a les persones assistents.

Diumenge 10 de setembre es farà la Pujada de les Quatre Barres al Replà de Sant Ramon, organitzada amb la col·laboració del C.E. La Xiruca Foradada. El punt de trobada serà la Plaça de la Vila, a les 9:00 del matí i la sortida inclou l’aperitiu.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament i també es podrà fer al punt de sortida fins a cinc minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat.

Dilluns 11 tindrà lloc la Paella Popular al Parc La Fàbrica. Igual que l’any passat, la servirà el restaurant Masia del Pla. El termini per apuntar-se és del 4 al 7 de setembre, a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

El menú inclou amanida, paella mixta, gelat, pa, vi, aigua i cafè i té un preu únic de 15€ per persona. A la sobretaula es farà una cantada d’havaneres a càrrec del grup Penjats de l’Ham i se servirà rom cremat.

Us podeu descarregar el fulletó amb el programa d’actes de l’enllaç que figura més avall.

 

Menu

Menú principal