El ple municipal aprova dues modificacions del pressupost de 2023

01/08/2023

El ple municipal aprova dues modificacions del pressupost de 2023

 

El primer ple ordinari de la nova legislatura a l’Ajuntament del Pla va tenir lloc el passat dijous 27 de juliol. Els punts més destacats de l’ordre del dia tenien a veure amb modificacions del pressupost municipal per al 2023. També es va acordar crear la Comissió de Civisme, amb regidors dels dos grups polítics representats a l’Ajuntament, i la revisió de l’ordenança que regula aquesta matèria.

De les dues modificacions de crèdit, la primera consistia a distribuir entre diverses partides els 135.000 euros que s’havien destinat inicialment a l’adquisició de finques. Més de la meitat d’aquests diners serviran per al pagament de la segona fase de les obres de remodelació de la fàbrica per acollir una residència de gent gran. La segona modificació incorpora 69.300 euros del romanent de tresoreria.

A més de diversos acords menors i punts de tràmit, es van fixar els festius municipals per al 2024. Es va acordar mantenir el Dijous Sant i canviar el 7 de gener (Sant Ramon de Penyafort) que cau en diumenge, pel 12 de febrer (el dilluns després de Carnaval), que l’escola també ha escollit com a festa de lliure disposició.

A la secció de Plens i Junta de Govern d’aquesta pàgina web o, directament, en aquest enllaç, trobareu una crònica detallada del desenvolupament del ple.

Menu

Menú principal