El Pla de Santa Maria participa al festival Escena Germinal

10/07/2024

El Pla de Santa Maria participa al festival Escena Germinal

Arriba la 2a edició d'Escena Germinal, el festival rural d'arts en viu del Camp de Tarragona. Del 20 al 28 de juliol a diferents localitats del Camp de Tarragona, entre les quals, El Pla de Santa Maria.

Camp, dansa, teatre, música i circ en entorns naturals i amb maridatge dels productes propis de la zona (avellana, oli i vinya).

Escena Germinal no és només un festival d'arts escèniques. No es tracta de veure un espectacle, sinó de viure una vetllada completa d'inici a fi: des de passejades per descobrir els llocs de la mà d'experts, fins a tasts exclusius de productes de la mà dels seus productors locals, tot en contextos i espais únics i poc habituals del territori.

El festival fa una aposta clara per la sostenibilitat ambiental i posa l'ecologia social al centre, des de la qual creadors i públic puguin dialogar de forma respectuosa i sostenible amb l'entorn i on també es puguin veure, entre altres, espectacles creats amb la comunitat.

La primera activitat al Pla de Santa Maria és el diumenge 21 de juliol a les 19 h, a les barraques de pedra seca, amb l'obra 'Paisatges de la memòria'. Aquesta és una creació col·lectiva i comunitària amb els usuaris de Mas Mahanaim, menors no acompanyats, guiats per Omar Moran (Xile) i Monte Isla (Catalunya).

Aquesta activitat és gratuïta, però cal reservar la vostra assistència clicant aquí.

Pel que fa a la segona activitat és el dissabte 27 de juliol a les 19 h al mas El Carpi. Aquesta és una activitat familiar i té un cost d'entre 9 € i 6 €. La jornada es dedicarà a l'oli i es tastarà pa amb oli i, potser, xocolata. Podeu comprar l'entrada clicant aquí.

Més informació a www.escenagerminal.com

Menu

Menú principal