“El gust de la terra”, una nova activitat per maridar gastronomia i patrimoni

19/04/2021

“El gust de la terra”, una nova activitat per maridar gastronomia i patrimoni

 

La Ruta de la Capona de les barraques de pedra seca serà el primer escenari d’una nova activitat que marida gastronomia i patrimoni: “El gust de la terra”. Es tracta d’una descoberta turística acompanyada del tast de tapes i de vins que tindrà lloc per primera vegada el pròxim dissabte 15 de maig.

En aquesta primera edició, el restaurant Masia del Pla elaborarà cinc tapes, cuinades amb l’oli El Carpi, que es maridaran amb cinc vins del Celler Mas Vicenç. La descoberta de l’entorn anirà a càrrec de SITAC, Servei d’Informació i Turisme de l’Alt Camp. La iniciativa i l’organització va a càrrec de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria.

La data escollida correspon a la Nit dels Museus 2021, tot i que enguany “El Gust de la Terra” es durà a terme en horari de tarda-vespre per causa de la pandèmia. L’objectiu de l’Ajuntament del Pla és que aquesta activitat es converteixi en una tradició que s’anirà emplaçant en diferents llocs del patrimoni cultural planenc.

En aquesta edició, les places seran molt limitades i hi podran participar només tres grups de 15 persones cadascun. Cada grup tindrà una hora assignada, a les 6, les 7 i les 8 de la tarda, respectivament.

El preu de l’activitat és de 25 euros per persona i cal fer la inscripció a l’Ajuntament del Pla de Santa Maria a partir del dimarts 20 d’abril. Si les condicions de l’activitat s’haguessin de variar per canvis en les restriccions sanitàries, es tindrà en compte l’ordre en la inscripció.

 

Menu

Menú principal