El Gimnàs obre als migdies i ofereix activitats dirigides

08/09/2022

El Gimnàs obre als migdies i ofereix activitats dirigides

A partir del dilluns 12 de setembre, el Gimnàs Municipal estarà obert de forma ininterrompuda de nou del matí a nou del vespre. Quinze dies més tard, el 3 d’octubre, es començaran a oferir activitats dirigides cada tarda.

Els usuaris del gimnàs podran anar directament a la sessió que els interessi, sense necessitat d’apuntar-se prèviament. Hi haurà sis activitats amb diferents nivells d’intensitat: Full Body Work, Aerofitness, TBC, Step i Abd-Flex.

Full Body Work. Dilluns, dimecres i divendres, de 17.30 a 18.30 h.

Es fa un treball intens de força i resistència muscular de tot el cos. Es combinen exercicis a la sala de condicionament físic amb entrenament aeròbic, seguint el ritme de la música per aconseguir motivació extra. Intensitat alta.

Aerofitness. Dimarts i dijous, de 17.30 a 18.25 h.

Similar a l’aeròbic, però amb l’ús de materials com pesos per tonificar braços i cames. Intensitat mitja-alta.

Step. Dimarts i dijous, de 19.30 a 20.30 h.

Activitat coreografiada on es treballa pujant i baixant un graó especial (step) al ritme de la música. Es treballen sobretot cames i glutis. Intensitat mitja.

TBC (Total Body Conditioning). Dilluns, dimecres i divendres, de 19.30 a 20.25 h.

Activitat en circuït on es combina el treball cardiovascular i la tonificació muscular. La càrrega de treball és variable, a través de la intensitat, el temps de treball i la recuperació. Intensitat mitja.

Abd-Flex. Dilluns, dimecres i divendres, de 19.00 a 19.25 h.

Sessions on es treballa la tonificació de la zona abdominal i lumbar, al temps que es millora en flexibilitat i elasticitat. Intensitat moderada.

Més endavant es preveu programar també activitats dirigides en horari de matí. Així mateix, si les que ara s’ofereixen es saturen, es farà servir l’aplicació Reserva Play per demanar hora, igual que quan l’aforament del gimnàs estava limitat per la pandèmia.

El gimnàs és a punt d’incorporar una nova màquina per exercitar les cames i treballar adductors, abductor i glutis. També s’adquiriran noves estores individuals per a l’activitat d’abd-flex, que es realitza al terra.

Fins a final d’any, es mantindran les tarifes actuals. A partir del 2023 el preu s’incrementarà 5 euros i la quota mensual passarà a ser de 25 euros per als empadronats i 30 per a les persones que no viuen al poble. La matrícula, que es paga un sol cop, valdrà 25 euros, però serà gratuïta al gener.

Menu

Menú principal