El concurs de cartells de la Fira del Vent ja té finalistes

22/07/2020

El concurs de cartells de la Fira del Vent ja té finalistes

 

S’ha obert la fase final del concurs de cartells de la Fira del Vent 2020. Tothom qui vulgui pot votar fent servir l’aplicació per a telèfons mòbils El Pla al dia. La votació estarà oberta fins a la Festa Major del Pla, quan es farà la proclamació de l’obra guanyadora.

L’autor o autora del cartell premiat s’endurà 500 euros, mentre que els dels finalistes tindran, cadascun, un sopar per a dues persones en algun dels restaurants del poble. Els premis es lliuraran el 17 d’octubre, en l’acte d’inauguració de la Fira del Vent 2020.

Dels tres finalistes, “Passat, present i futur” utilitza una imatge antiga de la fàbrica tèxtil Martí, Llopart i Trenchs, seu del recinte firal avui dia. A “Prendre vol”, el protagonista és un original parapent guarnit amb elements emblemàtics de l’esdeveniment. I “Aires de Fira” presenta el text del cartell com si fossin lletres escrites al cel per un avió que fa piruetes.

Aquesta és la tercera edició del Concurs de Cartells de la Fira del Vent. Les anteriors han estat per a dues joves planenques: Judith Pinyol el 2018 i Elsa Martínez Fonts, l’any passat. La principal novetat de la convocatòria d’enguany és que l’import del premi s’ha doblat i que també hi ha recompensa per als finalistes.

En total, s’han presentat al concurs set originals. El jurat que ha fet la selecció de la primera fase estava integrat pels onze regidors i regidores que formen el consistori planenc, el president de la Fira del Vent, Martí Rull, i la cap de disseny del Vallenc, Cristina Vives, com a experta en grafisme.

L’app “El Pla al dia” es pot descarregar en versions per a Iphone i per a mòbils Android. Hi podeu trobar, entre d’altres informacions, pregons, notícies, informació dels comerços i establiments del poble, l’agenda d’actes i també la possibilitat de comunicar incidències. I ara, la podeu fer servir per votar quin cartell us agrada més.

Menu

Menú principal