El carrer Mn. Josep Cabayol s'inaugurarà per Sant Jordi

print pdf
23/03/2018

El carrer Mn. Josep Cabayol s'inaugurarà per Sant Jordi

Serà un homenatge al que va ser rector del Pla durant 8 anys

El carrer Mn. Josep Cabayol s'inaugurarà per Sant Jordi

El nou carrer que portarà el nom de Mossèn Josep Cabayol s’inaugurarà coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi i comptarà amb la presència del que va ser rector del poble entre 1969 i 1976. Les obres ja estan gairebé enllestides i els cotxes hi poden circular des de fa algunes setmanes.

La nova via uneix el Raval de Sant Ramon amb el carrer del Vall en una zona que estava sense urbanitzar. A la part nord, al costat de la llar d’infants Quatre Vents, s’hi ha emplaçat una pista poliesportiva descoberta, les obres de la qual estan molt avançades.

Ara es treballa en el mur que delimita la zona esportiva. Damunt d’aquell, s’instal·larà una tanca com la que envolta la llar d’infants. La pista poliesportiva estarà oberta al public però d’aquesta manera es podrà tancar si l’ha d’utilitzar l’escola.

La pista es pintarà en les properes setmanes. El terra serà de color blau i s’hi marcarà un terreny de joc de futbol sala de dimensions homologades i dues pistes de minibàsquet de mida petita.

La pista estarà envoltada d’una tanca metàl·lica alta que s’instal·larà properament, al temps que s’enllestirà la il·luminació. Les torres de llum ja són al seu lloc però manca posar-hi el cablejat.

Pel cantó del carrer del Vall, la vorera s’acabarà fins a la zona d’aparcament situada darrere l’Escola Sant Ramon. En una propera etapa, aquesta vorera s’enllaçarà amb la del carrer de les Escoles i envoltarà tota l’illa de l’escola, la llar d’infants i la zona esportiva. Als terrenys que envolten la pista és previst instal·lar-hi en el futur altres equipaments com ara una zona d’skating.

La urbanització del carrer ha tingut un cost de 198.000 euros i l’ha dut a terme l’empresa Tecnología de Firmes. A aquest pressupost, cal afegir-hi el cost dels murs de separació que pugen 43.000 euros més. Prèviament, l’Ajuntament va comprar part de les finques per poder dur a terme tot el projecte.

Abans d’obrir el carrer, es va cobrir la Rasa del Tudores, que travessa el terreny de nord a sud. En conjunt, la urbanització i la construcció de la zona esportiva ha servit per donar ús a uns terrenys amb una situació ideal per la proximitat a l’escola i la llar d’infants així com per millorar la circulació de vehicles a la zona. A més, obre la porta a un creixement endreçat dels edificis en aquest sector.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca