Domi Garcia posarà el punt final a les Terrasses Musicals al Restaurant Parc La Fàbrica

17/08/2021

Domi Garcia posarà el punt final a les Terrasses Musicals al Restaurant Parc La Fàbrica

Les Terrasses Musicals del 2021 finalitzaran dissabte 28 d’agost amb l’actuació de Domi Garcia al Restaurant Parc La Fàbrica, al passeig del Pla. El concert s’iniciarà a les 21.30 h. i per assistir-hi cal reservar taula trucant al 619 086 045 o passant per l’establiment.

El músic de Constantí oferirà un concert que ell anomena “Versions de butxaca”, en el qual interpreta peces d’artistes catalans com Els Pets, Xarango o Sau i també d’espanyols com Mecano o d’altres països com l’argentí Fito Paez. L’any passat va amenitzar la terrassa de la Cafeteria El Punt i es va posar el públic a la butxaca amb versions animades i participatives de peces molt conegudes. El final va ser esclatant, amb tots els assistents corejant amb entusiasme “Mi gran noche”, de Raphael.

Domi Garcia ha format part de diferents grups de versions, com ara Versió.Cat o també CatRock en família, l’espectacle per a tots els públics que va cloure la Festa Major del 2020 al Pla. Des de fa dos anys es va animar a pujar tot sol a l’escenari, acompanyat només amb la seva guitarra però amb molta experiència acumulada i molta capacitat per animar tothom a cantar amb ell.

Amb aquest concert finalitza el cicle de vuit Terrasses Musicals que organitza l’Ajuntament del Pla per donar suport als bars i restaurants del municipi i també per promocionar músics de l’Alt Camp i de les comarques veïnes. Enguany han participat Blark Duet, Marina Freixas, Maria Jacobs Duet, La Tieta Clara, Mariona Escoda i Volpini. Bàrbara Flores & Ernest Bertran faran el penúltim concert, el 21 d’agost al Bar Zurita.

Menu

Menú principal