Diumenge, visita guiada a l'antiga fàbrica

print pdf
14/09/2016

Diumenge, visita guiada a l'antiga fàbrica

Jornades Europees del Patrimoni 2016

DIUMENGE, VISITA GUIADA A L'ANTIGA FÀBRICA

Les instal·lacions de l’antiga fàbrica tèxtil Martí, Llopart i Trenchs es podran visitar aquest diumenge a les 11 del matí en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2016. En la visita es podrà veure el Centre d’Interpretació del Tèxtil i també el Museu Agrícola, que va obrir les portes per la Fira del Vent de l’any passat.

Al Museu Agrícola hi ha exposada una imponent col·lecció de carruatges i també eines i estris relacionats amb el camp i altres oficis artesanals. La visita inclourà, a més del Museu i del Centre d’Interpretació, l’entorn de les naus, la xemeneia i la casa del director, d’estil noucentista. També es podrà visitar el parc annex amb la bassa que originalment era una reserva d’aigua per al la tintoreria de la Fàbrica.

La fàbrica tèxtil del Pla va ser construïda per l’empresa Martí, Llopart i Trenchs ara fa cent anys i es va inaugurar oficialment el març de 1917. L’Ajuntament del Pla ha anunciat que coincidint amb la data del centenari, el 26 de març del 2017, es faran diversos actes commemoratius.

Data: 14-09-2016

Menu

Menú principal

Formulari de cerca