Diumenge al teatre: La Tramoia de Vila-seca representa ‘M’esperaràs’

print pdf
07/01/2020

Diumenge al teatre: La Tramoia de Vila-seca representa ‘M’esperaràs’

 

Aquest diumenge arriba la tercera obra del cicle de teatre amateur: la comèdia d’embolics M’esperaràs, de l’escriptor valencià Carles Alberola. El grup La Tramoia de Vila-seca portarà aquesta peça a l’escenari de la Sala Parroquial. Les entrades valen 5 euros i es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament o una hora abans de la funció, que s’iniciarà a les sis de la tarda.

M'esperaràs és un embolic de parella, d'enganys i de somnis perduts. El protagonista és el Rubén, professor d'universitat separat i escriptor frustrat. El seu amic Jaume, un home d'èxit, i la dona d’aquest el volen fer sortir del pou, muntant-li una cita a cegues. Però no tot és tan fàcil i la nit es presenta farcida de sorpreses. L'obra està dirigida per Alícia Bescós i Robert Rodríguez i interpretada per Jaume Rofes, Germán Flores, Anna Plaza i Pineda Badia.

Les sessions de teatre amateur, que organitza l’Ajuntament, encara tenen dues obres més programades.  Al febrer, la companyia reusenca La Suite Produccions portarà una altra comèdia d’embolics, La intervenció, escrita i dirigida per Albert Casanovas. El cicle es completarà el diumenge 1 de març amb l’actuació del grup La Teca Teatre, de Cambrils i la comèdia d’esquetxos Feina rai!

El cicle es va iniciar amb els Xuts de Mont-roig, que van oferir Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare. Al desembre el protagonista ha estat per al grup planenc Nexus Teatre, que ha portat a escena les tradicionals representacions de Els Pastorets.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca