Diumenge 7 de febrer es reprèn el Cicle de Teatre al Centre Cívic

28/01/2021

Diumenge 7 de febrer es reprèn el Cicle de Teatre al Centre Cívic

 

El teatre torna al Pla però canvia d’escenari: de la Sala Parroquial al Centre Cívic, per complir amb totes les mesures de seguretat. Diumenge 7 de febrer, a les 6 de la tarda, es representarà Jo, jo, jo! El musical que parla de tu! una obra on tres actrius interpreten un sol personatge amb una barreja de música, emocions i humor.

Les entrades es posen a la venda dilluns 1 de febrer a partir de les 10 del matí a l’Ajuntament. Les localitats tindran un preu únic de 5 euros. Serà obligatori assistir amb mascareta i hi haurà control d’accés, distància de seguretat i aforament limitat.

L’escriptor i músic Pere Pèries és autor i director de l’obra. Les tres actrius són Núria Esquius, María Bravo i Neus Ceballos. Totes tres donen vida a una mateixa dona que parla sense embuts i des de perspectives diferents, de la feina, la casa, els nois, la maternitat, les amigues i el futur.

El musical compta amb el pianista i arranjador Jorge Varela i melodies molt variades que van del blues al tango passant per la sarsuela. La peça es va estrenar el 2019, té una durada d’una hora i quart i ha passat per diversos escenaris del Camp de Tarragona.

En aquest enllaç podeu veure el tràiler del musical a YouTube.

Amb aquesta obra es recupera el Cicle de Teatre que es va iniciar l’any passat. Inicialment, havia de ser la tercera peça programada aquesta temporada, però les dues anteriors s’han ajornat per causa de la pandèmia.

Menu

Menú principal