Diumenge 24, bicicletada popular

print pdf
18/04/2016

Diumenge 24, bicicletada popular

Sortirà a les 9:30 del matí de la Plaça de Sant Jordi

DIUMENGE 24, BICICLETADA POPULAR

El pròxim diumenge 24 tindrà lloc una nova edició de la Bicicletada Popular del Pla. Es sortirà de la plaça de Sant Jordi a les 9:30 h. i es farà un recorregut pels carrers del poble fins al carrer Filadores (davant del Lokal de Joves) on s’oferirà un esmorzar popular, amb un entrepà i un refresc.

Per gaudir de l’esmorzar és imprescindible estar inscrit prèviament a les oficines de l’Ajuntament, recollir el tiquet i participar a la passejada. En acabat, es farà un recorregut per les barraques de pedra seca que finalitzarà al Bar Paraiso, de l’urbanització Torre de Santa Maria, on es prendrà un refresc.

La distància total a transitar és de 12,5 quilòmetres. En la ruta, els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult. També és molt important recordar que tots els participants han de dur casc obligatòriament.

Les inscripcions es poden fer del 18 al 21 d’abri l a les of icines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous, els matins de 10 a 13:30 h i a les tardes, de 18 a 20 h.

 

Data: 18-04-2016

Menu

Menú principal

Formulari de cerca