Dissabte 22 d'abril, actes de Sant Jordi

19/04/2017

Dissabte 22 d'abril, actes de Sant Jordi

La bicicletada popular es celebrarà diumenge 23 al matí

DISSABTE 22 D'ABRIL, ACTES DE SANT JORDI

Els actes per celebrar la diada de Sant Jordi tindran lloc aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda, a la plaça de la Vila. Hi haurà parades amb productes de Sant Jordi a càrrec de Botigues i Serveis del Pla i el Col·lectiu de Dones farà el tradicional repartiment de roses i llibres a les seves sòcies.

A dos quarts de sis hi haurà contacontes per als més petits, a càrrec del grup Nexus Teatre i, tot seguit, berenar per a tots els infants. La nova associació cultural La Barraca. Casal Popular del Pla oferirà una lectura de microrelats i poemes i la festa es clourà amb animació infantil.

Diumenge al matí tindrà lloc la bicicletada popular, que sortirà a les 9.30 de la plaça de Sant Jordi. Hi haurà dues parts. La primera, un recorregut pels carrers del poble que acabarà amb un esmorzar al carrer Filadores. La segona, una ruta per les barraques de pedra seca amb aturada al bar de la Torre de Santa Maria per reprendre forces i retorn al nucli del poble.

El recorregut total serà de 12,5 quilòmetres. Tothom ha de portar casc i, a la segona part, els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Per inscriure’s cal passar per les oficines de l’Ajuntament abans de divendres, 21 d’abril. És imprescindible inscriure’s, recollir el tiquet i participar a la passejada per gaudir de l’esmorzar, que serà un entrepà i un refresc.

Data: 19-04-2017

Menu

Menú principal

Formulari de cerca