Correfoc, sopar popular i castell de focs posen el punt i final a la Festa Major

20/08/2018

Correfoc, sopar popular i castell de focs posen el punt i final a la Festa Major

La Festa Major del 2018 ja ha acabat i deixa un grapat de bons records i alguns moments d’èxit esclatant. Les actuacions del Quartet Mèlt, El Pot Petit i el Mag Lari van reunir una gran quantitat de públic. El concurs de paelles va tenir la seva edició més disputada i competida i la Kardsverdstaken va ampliar la seva capacitat per poder acollir tot el públic assistent.

Hi va haver moments per a la diversió, per a la reivindicació i també per al record de les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de 2017. Grans i petits, amants del ball, de l’esport i de la gresca, tots han tingut l’oportunitat de passar bons moments al seu gust.

Només el mal temps de divendres a la tarda i dissabte al matí va posar una nota discordant i es va haver de suspendre la Festa Holi i el tobogan aquàtic, aquest  per culpa del vent, massa fort. Es va mantenir la Gimcana Marrana i es van canviar de lloc la Fluorparty i el concurs de paelles. El ball parlat dels Diables i el Correfoc (amb un recorregut reduït) es van traslladar a diumenge al vespre i juntament amb el castell de focs van donar un toc ben brillant al final de la Festa Major, que va acabar amb el ball del Sopar Popular.

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca