Concert d'orgue amb Carles Valls, dissabte 30 de maig

25/05/2020

Concert d'orgue amb Carles Valls, dissabte 30 de maig

 

L’església de Sant Ramon obrirà les portes el pròxim dissabte, 30 de maig, per a acollir un concert d’orgue a càrrec del músic planenc Carles Valls. Serà un concert breu, de mitja hora de durada, que es repetirà a les 7 i a les 8 de la tarda, amb un nombre limitat d’assistents en cada torn.

L’entrada serà gratuïta, però cal inscriure’s a l’Ajuntament del Pla a partir de dimarts 26 de maig. Les inscripcions es poden fer en persona, de 10 a 12 del matí a les oficines municipals (Plaça de la Vila, 1), o per telèfon, trucant al 977 63 00 06, de 10 a 13:30h.

El concert està organitzat per l’Ajuntament del Pla que, d’aquesta manera, vol començar a recuperar l’activitat cultural i cívica al nostre poble. També serà una ocasió per al retrobament –sempre mantenint les mesures de precaució i la distància de seguretat– en el moment que el poble i el país van avançant en les fases de recuperació de la pandèmia del Covid-19.

Els assistents al concert trobaran senyalitzades en els bancs les places on es pot seure. El format del concert, breu i repetit amb una hora de diferència, també ve donat per les mesures que cal mantenir.

Per a accedir a l’Església, caldrà portar mascareta. Entre les dues edicions, es desinfectaran els seients. Si hi hagués molta demanda per a assistir, l’Ajuntament contempla la possibilitat de repetir el concert en una altra data o d’obrir un tercer torn la mateixa jornada de dissabte.

Carles Valls és organista, pianista, compositor, director i pedagog. Ha estat professor en diversos conservatoris i actualment és coordinador pedagògic i professor al Centre Professional d'Ensenyament Musical "Trèmolo" de Barcelona. Recentment ha publicat el disc U amb un conjunt de composicions que ell mateix interpreta al piano. Dissabte vinent tocarà peces de diverses èpoques que permetran experimentar les possibilitats de l’orgue planenc, construït pels germans Gheude al segle XIX.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca