Concert d'aupa quartet diumenge 26 a les 19 h.

14/06/2016

Concert d'aupa quartet diumenge 26 a les 19 h.

En l'acte es lliuraran els premis del Concurs Literari Vila del Pla

CONCERT D'AUPA QUARTET DIUMENGE 26 A LES 19 h.

El pròxim diumenge 26, a les 19 h, a l’església romànica de Sant Ramon actuaran els Aupa Quartet, amb el concert “Up!” En el descans tindrà lloc el lliurament de premis del XIX Concurs Literari Vila del Pla i de les beques per a estudis universitaris que concedeix l’Ajuntament.

Els Aupa Quartet són una formació de corda –violins, viola i violoncel– que interpreta peces pròpies i versions amb inspiració de jazz, funk, son cubà i música pop. L’any passat van publicar el seu primer disc, “Up!”. Han actuat a diferents sales de Barcelona (Palau de la Música, Jamboree, Apolo, Luz de Gas) i també a diferents ciutats de l’Estat, a Itàlia, França i Xina.

A Youtube es poden trobar diferents vídeos de les seves actuacions. S’hi poden escoltar algunes de les peces originals que formen el seu primer disc, com “Le Grand Funk” o “Sitting on the Hill” i també versions com les de “Billie Jean”, de Michael Jackson, o la popular “El Manisero”. A la pàgina web d’Aupa Quartet es poden trobar enllaços per escoltar el disc a Spotify o descarregar-lo de botigues en línia i també per veure altres vídeos.

Els quatre components són Asier Suberbiola, Felipe Escalada, Martín Meléndez i Pere Nolasc Turu. El grup ha col·laborat en directe amb artistes com Antony & The Johnsons, Kiko Veneno o la Fundación Tony Manero. El concert forma part de la Xarxa de Músiques a Catalunya, de Joventuts Musicals.

A la pausa del concert, es farà l’acte de lliurament de premis del concurs literari, enguany en un format breu i sense lectura de les obres. Els treballs guanyadors es podran descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament i es difondran també a través de les xarxes socials. El concurs té quatre categories d’edat en narració i tres en poesia. També es farà el lliurament de les beques a estudiants que han començat enguany els estudis universitaris.

Data: 14-06-2016

Menu

Menú principal