Commemoració de l’Onze de Setembre i dels Fets del 1642

03/09/2021

Commemoració de l’Onze de Setembre i dels Fets del 1642

 

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya al Pla començaran divendres 10 a les 6 de la tarda amb l’ofrena floral en record dels Fets del 2 de setembre de 1642.

L’acte tindrà lloc al peu del monòlit situat darrera de l’Església de Sant Ramon i estarà presidit per Teresa Pallarès i Piqué, delegada a Tarragona del Govern de la Generalitat.

Igual que en els darrers anys, durant l’acte d’ofrena floral la Coral Parroquial del Pla farà una breu actuació.

Tot seguit tindrà lloc la pujada de les Quatre Barres al replà de Sant Ramon, organitzada pel C.E. La Xiruca Foradada. Aquest acte enguany es farà en horari de vespre.

Dissabte 11 no s’ha programat cap acte per tal de facilitar que les persones que vulguin, es puguin desplaçar a Barcelona per participar a la manifestació.

La tradicional paella no es podrà celebrar tampoc enguany per causa de la pandèmia, però sí que hi haurà cantada d’havaneres. Anirà a càrrec del grup Habana Vieja i tindrà lloc al Centre Cívic un espai que permet garantir les mesures de seguretat (aforament, distància, renovació i filtratge continu de l’aire).

L’entrada serà gratuïta però cal fer reserva. Aquesta es podrà obtenir a partir de dilluns 7 de setembre, tant en línia en aquesta mateixa pàgina web com presencialment, a la seu de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

Des de l'enllaç que acompanya aquestes línies us podeu descarregar el programa en pdf. 

Menu

Menú principal