Comencen les obres de millora a la cruïlla del Camí del Bosc i el carrer Baldrich

24/09/2021

Comencen les obres de millora a la cruïlla del Camí del Bosc i el carrer Baldrich

 

Aquesta setmana han començat les obres de millora de la cruïlla del Camí del Bosch i el Carrer Baldrich. S’estan fent els moviments de terres i l’enderroc del mur perimetral que tancava la part de la finca que va adquirir l’Ajuntament ara fa uns mesos.

El terreny que es va comprar era la cantonada de la finca que obligava els cotxes a fer una corba molt pronunciada en aquesta cruïlla. Quan acabin els treballs, l’encreuament serà perpendicular i es millorarà la visibilitat i la seguretat de vehicles i vianants.

Abans de començar les obres, s’han trasplantat les oliveres que ocupaven el terreny a una altra finca dels anteriors propietaris. A continuació es construirà el nou mur de tancament, seguint la línia recta que marca el carrer del Bosc fins a la cruïlla.

En el futur, l’Ajuntament estudiarà de construir una rotonda en aquesta cruïlla. Aquest és un punt per on passen molts vehicles que accedeixen a la Deixalleria Municipal o, a través del carrer del Vall, a l’Escola i al Poliesportiu.

Abans, però, s’ha de portar a terme la canalització de la Rasa del Tudores, que passarà soterrada en el tram del carrer del Vall. Un cop l’obra estigui finalitzada i en funció del volum de trànsit es decidirà quina forma definitiva es vol donar a la cruïlla.

Menu

Menú principal