Comencen les obres de la pista de 'skate'

10/05/2020

Comencen les obres de la pista de 'skate'

 

Les obres de construcció de la plataforma de la pista de skate del Pla de Santa Maria són a punt de començar. Durant les pròximes dues setmanes es prepararà una plataforma de formigó de 19 metres d’amplada per 25 de llargada i 15 centímetres de gruix que sostindrà els diferents elements que els patinadors utilitzaran per a practicar i fer les seves figures.

Els elements que hi haurà seran una caixa de doble alçada, dos quarts de rampa cilíndrica, una doble rampa i un rail simple. El cost d’aquests va ser de 12.700 euros i estan emmagatzemats, a punt d’instal·lar. La construcció de la plataforma de formigó està pressupostada en 25.000 euros i serà prou gran com per a incorporar-hi nous elements en el futur.

El parc de skate es situarà al terreny que queda entre la pista poliesportiva descoberta i la llar d’infants Quatrevents. Les obres de la plataforma duraran dues setmanes i, una setmana més tard, un cop el formigó s’hagi eixugat, ja s’hi podran instal·lar els diferents elements que la formaran.

L’Ajuntament del Pla té en marxa altres obres de millora en els equipaments esportius. D’una banda, s’han revisat les teulades del Pavelló Poliesportiu per a arreglar-ne els problemes d’humitat i filtració d’aigua que hi havia. De l’altra, la pista descoberta es pintarà de nou ben aviat amb un material que evitarà les relliscades dels esportistes.

Menu

Menú principal