Dilluns, 25 de Juny de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
FIRA DEL VENT 2018
Fitxa d'inscripció multisectorial i passarel·la
Fitxa d'inscripció entitats
 

 
 Els originals s'exposaran a l'Ajuntament a partir del 5 de juliol
» PRIMER CONCURS DE CARTELLS DE LA FIRA DEL VENT
L’Ajuntament del Pla de Santa Maria ha convocat el primer concurs de cartells de la Fira del Vent, amb un premi de 250 euros. El certamen estava obert a totes les persones majors de 16 anys i el termini va finalitzar el divendres 15 de juny.

Els cartells presentats s’exposaran a l’Ajuntament entre el 5 de juliol i el 3 d’agost i per votació popular, amb l’aplicació per a telefons mòbils “El Pla al dia”, s’escolliran els tres finalistes. El jurat designara entre aquests tres l’obra guanyadora, que es donarà a conéixer per la Festa Major. En l’enllaç que figura més avall us podeu descarregar les bases completes.


Prem AQUÍ per descarregar les bases del concurs

 Dissabte 13 i diumenge 14 d'octubre
» FIRA DEL VENT 2018: PREUS ESPECIALS PER A EXPOSITORS
La Fira del Vent 2018 es celebrarà els dies 13 i 14 d’octubre. Per segon any consecutiu, la Fira Multisectorial es situarà a l’interior de les naus de l’antiga fàbrica tèxtil en una superfície de 2.500 metres quadrats i 10.000 metres més en espais exteriors.

En aquesta edició els preus dels estands seran especials. El de 3x2m valdrà 10€ i el de 6x2m, 20€. La participació a la passarel·la de moda té un cost de 70€, però és gratuïta si l’establiment té estand.

En el catàleg que es pot descarregar de l’enllaç més avall trobareu tota la informació sobre l’edició de 2018 i les dades de la Fira del Vent 2017.


DESCARREGUEU AQUÍ EL CATÀLEG DE LA FIRA DEL VENT 2018

 Més noticies...
 
 
Serveis
Àlbums
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI