El Bar de La Piscina es prepara per obrir les portes el divendres 3 de juny

26/05/2022

El Bar de La Piscina es prepara per obrir les portes el divendres 3 de juny

 

Aquest estiu hi tornarà a haver aquazumba i cursets de natació a la Piscina Municipal i, per la Festa Major, hi haurà inflables. A partir del dissabte 18 de juny començarà la temporada de bany i entretant, des de divendres 3, estarà obert el bar.

Josep Maria Miró, veí del Pla, ha guanyat la concessió del servei per a aquest estiu. Té una bona experiència en el sector, després de 9 anys portant un bar restaurant a la part alta de Tarragona. Ha anunciat que hi haurà una oferta renovada i variada de tapes i també de còctels. A més, vol renovar la terrassa per treure-li el màxim de partit.

L’Ajuntament prepara el programa de la tercera edició de les Terrasses Musicals i, com és costum, n’hi haurà una al Bar de la Piscina. Tindrà lloc el dissabte 9 de juliol amb l’actuació del guitarrista planenc Jordi Adserà en format de duet. A més, l’establiment també contempla organitzar pel seu compte sopars amb música a la fresca.

La temporada de bany s’avança una setmana en relació a als anys anteriors. D’aquesta manera, pel pont de Sant Joan, entre divendres 24 i diumenge 26 de juny la piscina ja funcionarà a ple rendiment. Enguany no hi haurà torns ni franges horàries i es tornarà al sistema tradicional d’abonaments individuals i familiar. També es vendran entrades puntuals per a un sol dia.

El 26 de juny a migdia tindrà lloc la primera sessió d’aquazumba i es mantindrà tots els diumenges de juliol, amb la qual cosa hi haurà un total de sis sessions. També tornen els cursets de natació amb tres nivells: baix, intermedi i alt. En els propers dies se n’anunciaran els preus i les dates d’inscripció.

Menu

Menú principal