Oberta la convocatòria del Concurs de Cartells de la Fira del Vent 2022

 

Ja podeu presentar les vostres obres al Concurs de Cartells per a la Fira del Vent 2022, que enguany es celebrarà els dies 15 i 16 d’octubre. El premi està dotat amb 600 euros i hi ha temps per presentar obres fins al divendres 15 de juliol. Els cartells es poden fer arribar en format físic o per correu electrònic.

Cada persona pot presentar fins a tres obres, que han de ser inèdites i contenir referències a alguns dels diferents elements que caracteritzen la Fira. També han d’incloure de forma destacada el text “Fira del Vent – 15 i 16 d’octubre de 2022­ – El Pla de Santa Maria”.

El jurat estarà format per l’Alcalde, el president de la Fira del Vent, un regidor de cadascun dels partits polítics presents a l’Ajuntament i una persona experta en disseny gràfic. L’obra guanyadora es donarà a conèixer en la cloenda de la Festa Major del 2022 i el premi es lliurarà el dissabte 15 d’octubre, en l’acte d’inauguració de la Fira.

El cartell s’adaptarà a diferents formats per a la publicitat, la portada del catàleg i altres. També s’utilitzarà com a il·lustració del plat de ceràmica commemoratiu de la Fira. En la passada edició, la guanyadora va ser la planenca Mariona Vadrí Montcusí.

Menu

Menú principal