Fira del Vent 2019: El conte de la Fàbrica del Pla, a la venda a l'Ajuntament

 

Una aranya que viu a la xemeneia de la Fàbrica del Pla és la protagonista del conte “Fila que fila” que es va presentar durant la Fira del Vent. Les autores del llibre són la il·lustradora Yvonne Fuster i l'escriptora i contacontes MontseRat Cebrian.

“Fila que fila” és un llibre adreçat als petits però que també agradarà als grans, especialment, tots aquells que estimen el que ha representat i representa la Fàbrica tèxtil del Pla. A través de les seves pàgines, se’n ressegueix la història des de la seva fundació i fins als nostres dies.

Yvonne Fuster ha creat les il·lustracions que combinen paisatges i escenes conegudes per tots amb la recreació dels moments màgics de la petita aranya protagonista o d’episodis dramàtics com l’incendi que va destruir una de les naus. El text és obra de MontseRat Cebrian, que ha donat forma a un relat emocionant i ple de tendresa amb una protagonista centenària i excepcional.

La presentació va consistir en un contacontes que va permetre als assistents conèixer la història de la petita aranya i de la Fàbrica que l’acull explicada de viva veu per la seva autora.

El llibre és a la venda a l’Ajuntament al preu de 10 euros.

Menu

Menú principal