Es presenta el cartell guanyador del Concurs de la Fira del Vent 2022

 

Els gegants Serè i Marinada són els protagonistes del cartell de la Fira del Vent 2022. Els dos personatges sobrevolen en un globus aerostàtic un paisatge amb els elements emblemàtics del poble i de la Fira, que enguany es celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

La il·lustració és obra de Carme Ledesma, de Coma-ruga i ha guanyat el concurs amb més participació fins al moment, amb un total de 19 obres presentades. La imatge guardonada es va presentar el dimarts 16 d’agost, al final del sopar popular que tancava la Festa Major 2022.

El president de la Fira del Vent, Martí Rull, va destacar l’alt nivell de les obres participants, que va fer molt difícil la tasca del jurat. Aquest estava presidit per l’Alcalde, Mateu Montserrat i el formaven la regidora de Fira del Vent, Isabel Grau; el regidor de la CUP Guillem Fonts i la dissenyadora Cristina Vives, a més del mateix Rull. El regidor d’ERC Josep Maria Canela, que també n’era membre, va excusar la seva assistència.

El premi per al cartell guanyador està dotat amb 600 euros i el lliurament es farà en l’acte d’inauguració de la Fira, el dissabte 15 d’octubre. La imatge s’utilitzarà a la portada del programa i en tots els elements promocionals, com el tradicional plat de ceràmica commemoratiu.

Els cartells participants en el concurs procedien de llocs tan diversos com La Sènia, Tarragona, Cambrils o Calafell, així com del Pla de Santa Maria. L’edició del 2021 la va guanyar la planenca Mariona Vadrí i la del 2020, que no es va arribar a celebrar, la vallenca Meritxell Garriga. Altres edicions també van tenir guanyadores del Pla: Elsa Martínez Fonts, el 2019, i Judit Pinyol el 2018.

Mentre els preparatius per a la Fira del Vent 2022 avancen, ja s’ha obert la inscripció per als expositors. Els preus dels estands es mantenen molt assequibles, igual que en les dues edicions anteriors: 10 euros per als de mida petita i 20 per als de dimensions més grans.

Menu

Menú principal