Concurs de Cartells de la Fira del Vent 2023

 

Ja s’ha convocat el Concurs de Cartells per a la Fira del Vent 2023, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre. El premi està dotat amb 600 euros i hi ha temps per presentar obres fins al divendres 14 de juliol. Els cartells es poden fer arribar en format físic o per correu electrònic.

Es poden presentar fins a tres obres per cada participant, amb els requisits que han de ser inèdites i contenir referències a alguns dels elements que caracteritzen la Fira. També han mencionar de forma destacada “Fira del Vent 2023 – 14 i 15 d’octubre – El Pla de Santa Maria”.

El jurat estarà format per l’Alcalde, el president de la Fira del Vent, un regidor de cadascun dels partits polítics presents a l’Ajuntament i una persona experta en disseny gràfic. L’obra guanyadora es donarà a conèixer en la cloenda de la Festa Major del 2022 i el premi es lliurarà el dissabte 14 d’octubre, en l’acte d’inauguració de la Fira.

El cartell s’adaptarà a diferents formats per a la publicitat, la portada del catàleg i altres. També s’utilitzarà com a il·lustració del plat de ceràmica commemoratiu de la Fira. En la passada edició, la guanyadora va ser la dissenyadora Carme Ledesma, de Coma-ruga.

Menu

Menú principal