Avancen els preparatius per a la Fira del Vent 2023

Els preparatius per a la Fira del Vent 2023 estan ja molt avançats. S’estan tancant els últims detalls del programa i encara està oberta la inscripció d’expositors. Una de les novetats més destacades de l’edició d’enguany serà l’increment de l’oferta gastronòmica.

Aquesta es concretarà sobretot en un major nombre de food trucks que es concentraran a l’entrada del recinte de la Fàbrica, on tenen lloc la major part d’activitats. En aquesta zona tindran lloc els vermuts musicals tant el dissabte 14 com el diumenge 15, els dos dies de celebració de la fira i també hi haurà la possibilitat de fer-hi àpats.

Abans de començar oficialment la fira tindran lloc dos actes previs el divendres 13 al vespre, adreçats sobretot al jovent. Primer hi haurà el correfoc amb la Colla de Diables del Pla i els Figots satànics de Riba-roja d’Ebre. Tot seguit, la festa “Enfila la Fira”, amb l’actuació d’Incendi i sessió de DJ’s.

Al programa es mantenen les activitats més tradicionals i que més públic atreuen cada any. En sobresurten la Fira Multisectorial, que arriba a la seva edició número 32; la desfilada de moda, que compleix 29 edicions i les trobades de camions tunejats (dissabte) i cotxes clàssics i modelistes navals (diumenge).

Altres activitats destacades seran la trobada de gegants i capgrossos el dissabte 14 a la tarda, l’Ensumania Fest que reuneix de nou el públic jove el mateix dia a la nit i l’espectacle infantil Ambauka, diumenge a la tarda amb berenar per als assistents.

La Fira del Vent posa també l’accent en el públic familiar que hi trobarà passejades amb barca i en carro, titelles, planetari i tallers de carros de vela de ràdio control, de ceràmica i sobre l’aigua. Per descomptat, també hi haurà les tradicionals atraccions de fira.

Menu

Menú principal