Dimecres, 17 de Gener de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa municipal
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Informació
Grups municipals
Òrgans de govern
e-BOP
Informació al contribuent
Pla d´Acció Municipal
Beques per a estudis universitaris
Convocatòria de subvencions per a activitats esportives i de lleure
Diputació de Tarragona Subvencions concedides
 
Informació general
Entitats i associacions
Centres de culte
Educació
Deixalleria municipal
Local social
Oficina de turisme
Seguretat i sanitat
Serveis subministrament
Transports públics
Decidim reciclar
Escola de música municipal
Mercat setmanal
 

 
  
Ajuntament

  Convocatòria de subvencions per a activitats esportives i de lleure
L’Ajuntament del Pla ha aprovat la convocatòria de 2017 de subvencions a entitats esportives i culturals per a la realització d’activitats. El termini de presentació de sol·licitud finalitza el 31 de maig. Hi poden optar les entitats sense ànim de lucre domiciliades al municipi que programin activitats d’esports o de lleure d’interès públic local.

L’Ajuntament aporta fins al 50 per cent del cost de les actuacions que se sol·licitin i que s’hauran de realitzar en la seva major part durant l’any 2017. Els pressupostos municipals contenen una partida de 25.000 euros per dedicar a aquests ajuts.

La convocatòria està oberta a tot tipus d’activitats i a diversos camps: cultura, commemoracions, ensenyament, sanitat, assistència social i tercera edat, etc. En el cas d’entitats esportives, són també objecte de subvenció les despeses de funcionament de locals i instal·lacions sorgides de l’organització d’actes i activitats relacionats amb la promoció de l’esport.

Les subvencions es fan efectives un cop l’activitat ja s’ha dut a terme. En la convocatòria, que l’Ajuntament fa arribar de forma personalitzada a les entitats del poble, es remarca la importància d’acreditar degudament les despeses i que aquestes han de ser com a mínim del doble de l’import sol·licitat en la subvenció.Premeu aquí per descarregar el RESUM DE LES BASES del 2017
 
Conèixer
Història
Llocs d'interès
Rutes
Col·lecció Villalba
Xarxes socials
Planol (carrerer)
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI