Dimecres, 17 de Octubre de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
El Municipi
Model d´instŕncia general
Devolució parcial de l´IVTM
Bonificació de l´IVTM per antiguitat del vehicle
Exempció de l´IVTM pels vehicles matriculats a nom de minusvŕlids pel seu ús exclusiu
Solˇlicitud llicčncia per execució d´obres menors
 
Gimnŕs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Plenari del 27 de setembre de 2018
» EL PLA JA TÉ UN CARRER DEDICAT A L'1 D'OCTUBRE
En el plenari municipal celebrat dijous 27 de setembre es va aprovar que el carrer perpendicular a la porta de l’Escola Sant Ramon passi a denominar-se “Carrer de l’1 d’octubre”. A la cruïlla entre aquesta via i el carrer de les Escoles van tenir lloc els actes que es van fer fa un any en la diada del referèndum per la independència de Catalunya.

En el plenari es van aprovar també les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2018. La taxa per la recollida d’escombraries s’incrementa en 5 euros per habitatge i passa de 85 euros l’any a 90. La pujada és la mateixa en el cas de la majoria d’establiments comercials. Les bonificacions de l’Impost de Vehicles també s’han canviat.
[Més ...]

 Sessió del 18 de setembre del 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 18 de setembre. S’hi va aprovar la segona certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos. Entre aquest hi ha la substitució de les lluminàries del carrer Sindicat, per a les quals s’ha demanat una subvenció.


[Més ...]

 Sessió del 4 de setembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 4 de setembre. S’hi va aprovar la primera certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos, entre els quals el de l’actuació de Quim Masferrer en el marc de la Fira del Vent 2018.


[Més ...]

 Sessió del 7 d'agost de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 7 d’agost. S’hi va aprovar l’adjudicació de la construcció de la vorera del carrer de les Escoles a l’empresa Bosir S.A, que va presentar l’oferta econòmica més avantatjosa. També es van aprovar diversos pressupostos d’activitats i equipaments per a la Festa Major del 2018.


[Més ...]

 Plenari del 26 de juliol
» L'AJUNTAMENT SUBVENCIONARŔ EL MENJADOR DE LA LLAR D'INFANTS
Les famílies que portin els seus nens a la Llar d’Infants Quatrevents del Pla de Santa Maria podran acollir-se a partir del setembre a una subvenció del cost dels dinars. La mesura va ser aprovada per unanimitat pels dos grups municipals, CiU i CUP, en el plenari del passat dijous 26 de juliol.

La subvenció estarà a l’abast de totes les famílies que matriculin els nens a la Llar d’Infants Quatrevents. L’import cobrirà el cost de l’àpat i caldrà pagar només 2,50 euros per dia per les despeses de monitoratge.


[Més ...]

 Sessió del 17 de juliol de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 17 de juliol. Entre d’altres acords, es va aprovar concórrer a la convocatòria efectuada per la Diputació de Tarragona de subvencions per necessitats excepcionals i urgents dels Ajuntaments. S’hi presenta l’actuació de reparació de la piscina, de la qual ha calgut reconstruir el vas degut a les pèrdues d’aigua que patia. També es van aprovar els padrons de les taxes de recollida d’escombraries, cementiri i clavegueram, que es podran pagar en voluntària entre el dia 1 de setembre i el dia 1 de novembre de 2018.


[Més ...]

 Sessió del 3 de juliol de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 3 de juliol. Entre d’altres acords, es va aprovar sol·licitar al Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) l’alta al servei de registre unificat, la qual cosa donarà més agilitat i eficàcia al registre digital d’entrades i sortides. També es va aprovar la contractació de diversos serveis relacionats amb la Festa Major, entre d’altres.


[Més ...]

 Sessió del 19 de juny de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 19 de juny. Entre d’altres acords, es va aprovar la llicència d’activitats per a la revetlla popular de la Mare de Déu del Carme i la contractació d’alguns espectacles per a la Festa Major. (A la fotografia, l’actuació del grup d’havaneres Port Bo a les festes de la Mare de Déu del Carme del 2017.)


[Més ...]

 Sessió del 5 de juny de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 5 de juny. Entre d’altres acords, es va aprovar la concessió de subvencions a les 14 entitats planenques que n’han sol·licitat per organitzar activitats esportives i de lleure durant aquest any 2018. També es va aprovar el conveni amb el Catesplai Planenc per a l’organització del Casal d’Estiu, que tindrà lloc del 2 de juliol al 3 d’agost.


[Més ...]

 Plenari del 31 de Maig
» EL PLA TINDRŔ UN CARRER DEDICAT A L'1 D'OCTUBRE
El Pla tindrà un carrer que portarà el nom d’1 d’octubre, el dia que veïnes i veïns es van unir per defensar el col·legi electoral instal·lat a l’Escola Sant Ramon. El grup municipal de la CUP va presentar una moció en el plenari del 31 de gener demanant de canviar el nom del carrer de les Escoles pel de la data de la votació. El grup de CiU va proposar que aquest nom el dugui el carrer que baixa fins a la porta de l’escola i que encara no té nom.

En el plenari es va debatre la moció i tots dos grups van estar d’acord en la conveniència de consultar els veïns del carrer de les Escoles. Si es canviés el nom d’aquest, les persones que hi viuen haurien de canviar els seus documents i els contractes de servei com la llum o altres.

(A la fotografia, el carrer de les Escoles i, a la dreta, l’inici del carrer encara sense nom.)


[Més ...]

 Sessió del 22 de maig de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 22 de maig. Entre d’altres acords, es va aprovar la relació classificada d’empreses licitadores a les obres de reforma del carrer Anselm Clavé. També es va aprovar el projecte de regeneració dels terrenys forestals situats darrere el Cementiri Municipal que van ser buidats durant la construcció de l’autopista AP-2.


[Més ...]

 Sessió del 8 de maig de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 8 de maig. Entre d’altres acords, es va aprovar la contractació de les dues persones que van superar amb més puntuació la convocatòria per cobrir dues places d’operari d’oficis varis. Totes dues s’integraran a la Brigada Municipal. També es van contractar diverses activitats per a la Setmana Jove 2018, entre d’altres acords. La imatge mostra una de les activitats de la Setmana Jove del 2017 (fotografia de Juse Baldrich – Consell de Joves del Pla).


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI