Dimecres, 17 de Gener de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Organització
Comarques de Tarragona
 
 
El Municipi
Model d´instància general
Devolució parcial de l´IVTM
Bonificació de l´IVTM per antiguitat del vehicle
Exempció de l´IVTM pels vehicles matriculats a nom de minusvàlids pel seu ús exclusiu
Sol·licitud permís d´obres
 
Gimnàs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Plenari del 30 de novembre
» S'APROVA EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER AL 2018
El Plenari celebrat el passat dijous 30 de novembre va aprovar el pressupost per al 2018. Els comptes municipals preveuen un increment del 18,1% respecte al 2017 i van obtenir els vots favorables dels regidors de CiU, mentre que els de la CUP hi van votar en contra. En el plenari es van aprovar altres temes com la convocatòria de dues places per a la brigada municipal i la contractació del servei de neteja, tots dos per unanimitat.


[Més ...]

 Sessió del 21 de novembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN


[Més ...]

 Sessió del 7 de novembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 7 de novembre. Es va aprovar la substitució de les lluminàries dels fanals de l’Avinguda Gaudí (a la foto). Les que s’instal·laran noves són amb leds, la qual cosa permet una reducció significativa del consum. També es van aprovar diverses llicències d’obres i pressupostos, entre els quals la contractació, un any més, de l’Orquestra Nova Blanes per a la Festa Major d’Estiu del 2018.[Més ...]

 Plenari extraordinari del 25 d'octubre
» MOCIÓ PER ATURAR LA SUSPENSIÓ DE L'AUTONOMIA DE CATALUNYA
El passat dimecres 25 d’octubre es va celebrar un Plenari Municipal extraordinari per aprovar la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció dóna suport al govern i al parlament de Catalunya per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d’octubre. També reitera la condemna de la violació de drets fonamentals a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol i insta al govern d’Espanya i als partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció va ser aprovada per unanimitat. Com en el cas del plenari extraordinari del 10 d’octubre, els regidors van acordar de no cobrar dietes per assistència i cedir-ne l’import als serveis socials de l’Ajuntament.


Prem AQUÍ per descarregar la MOCIÓ

 Sessió del 10 d'octubre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 28  de setembre. Es van aprovar diverses instàncies així com la contractació de serveis relacionats amb la Fira del Vent.


[Més ...]

 Plenari extraordinari del 10 d'octubre
» MOCIÓ DE CONDEMNA A LA VIOLÈNCIA DURANT LA JORNADA DE L'1-O
L’Ajuntament del Pla va celebrar un Plenari extraordinari el passat 10 d’octubre amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovacio de la moció de condemna a la violència exercida per l’Estat espanyol durant la jornada del referèndum. En la moció es dóna suport a les persones ferides per les càrregues policials i s’exigeix la retirada dels efectius del Cuerpo Nacional de Policía i de la Guardia Civil enviats de manera expressa a Catalunya per impedir les votacions. També es demana la dimissió del delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Enric Millo, i se’l declara persona no grata al Pla de Santa Maria. La moció va ser aprovada per unanimitat. Els regidors van acordar de no cobrar dietes per l’assistència a aquesta sessió i que l’import sigui destinat als serveis socials municipals per la compra de vals per a aliments frescos en la pròxima campanya de Nadal.


Prem AQUÍ per descarregar la MOCIÓ

 Sessió del 28 de setembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 28  de setembre. S’hi va acordar concedir llicència d’activitats per a la festa popular de Sant Remigi, a celebrar el dia 1 d’octubre. També es van aprovar diversos contractes relacionats amb la Fira del Vent.


[Més ...]

 Sessió del 14 de setembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 14 de setembre. S’hi va acordar concórrer a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Tarragona per a llars d’infants i la cessió d’ús d’edificis públics per a l’Escola Sant Ramon durant el curs 2017-18. També es van aprovar diversos pressupostos, la majoria dels quals relacionats amb la Fira del Vent.


[Més ...]

 Sessió del 31 d'agost de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 31 d’agost. Entre d’altres acords, es va acordar sol·licitar una subvenció al programa Garantia Juvenil 2017 per a la contractació de joves en pràctiques. També es van aprovar diversos pressupostos, entre els quals el corresponent a la pintura dels canals de recollida d’aigües pluvials de la teulada de la Fàbrica (a la foto).


[Més ...]

 Sessió del 3 d'agost de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 3 d’agost. Entre d’altres acords, es va aprovar la relació classificada de propostes que opten a l’adjudicació del servei de manteniment de parcs, jardins i espais verds. També es van aprovar diversos contractes de serveis, la majoria relacionats amb les actuacions de la Festa Major.


[Més ...]

 Sessió del 27 de juliol de 2017
» CRÒNICA DEL PLE MUNICIPAL
El passat dijous 27 de juliol es va celebrar una sessió ordinària del Plenari Municipal. Entre d’altres acords, es va aprovar la revisió del padró municipal, l’adjudicació de les obres d’urbanització del carrer Mossèn Josep Cabayol i el tancament de comptes del 2016. També es van aprovar dues mocions presentades pel grup CUP El Pla, una en favor del Correllengua i la segona, en favor d’unes festes populars feministes. Així mateix es va acordar que el 2018 seran festes locals el 29 de març (dijous sant) i la diada de Sant Jordi (a la foto, parades a la Plaça de la Vila per Sant Jordi del 2017).


[Més ...]

 Sessió del 20 de juliol de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 20 de juliol. Entre d’altres acords, es va aprovar la certificació de les obres de cobertura de la Rasa dels Tudores i es van adjudicar diversos contractes, especialment relacionats amb la publicitat i amb la celebració d’actes de la Festa Major. A la foto, una imatge de la tradicional Cursa Ciclista.


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI