Dimecres, 21 de Març de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
El Municipi
Model d´instància general
Devolució parcial de l´IVTM
Bonificació de l´IVTM per antiguitat del vehicle
Exempció de l´IVTM pels vehicles matriculats a nom de minusvàlids pel seu ús exclusiu
Sol·licitud permís d´obres
 
Gimnàs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Plenari del 31 de gener
» L'AJUNTAMENT CREARÀ UN PLA PER PROTEGIR LES BARRAQUES DE PEDRA SECA
El plenari de l’Ajuntament del Pla va acordar per unanimitat el passat 31 de gener promoure l’elaboració d’un pla de protecció del patrimoni rural i cultural que garanteixi la conservació de les barraques de pedra seca de la Ruta de la Capona. La moció per crear aquest pla va ser presentada pel grup municipal de la CUP i aprovada amb els vots de tots els regidors.

El pla de protecció té com a prioritat la Ruta de la Capona i inclourà també protegir totes les obres de pedra seca que sigui possible. Al terme municipal hi ha 716 construccions de pedra seca, entre barraques, cossiols i altres, inventariades al portal Wikipedra. A la foto, la Barraca de les Oliveres, de la Ruta de la Capona.


[Més ...]

 Sessió del 23 de gener de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 23 de gener. S’hi van aprovar diversos pressupostos, entre els quals, el d’adquisició dels jocs infantils que van ser escollits en la votació popular duta a terme durant la passada Fira del Vent. Es tracta dels jocs denominats “Travessia” i “Estora”. També es va aprovar el pressupost per a la barana metàl·lica que protegirà les noves voreres del carrer del Vall, en els trams a banda i banda del nou carrer Mn. Josep Cabayol.


[Més ...]

 Sessió del 9 de gener de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 9 de gener. Es va acordar acceptar la donació de maquinària del Sr. Josep M. Ferré Soberano i diversos contractes, entre els quals la construcció del mur del c/ Josep Cabayol que limita la nova pista poliesportiva oberta.


[Més ...]

 Sessió del 29 de desembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el divendres 29 de desembre. Es va acordar donar continuïtat al conveni amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp en matèria de polítiques de joventut. També es va aprovar la tercera certificació d’obra de la urbanització del carrer Mossèn Josep Cabayol.


[Més ...]

 Sessió del 19 de desembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 19 de desembre. Entre d’altres acords, es va aprovar l’encàrrec del projecte i la direcció d’obres de la rehabilitació del carrer Anselm Clavé a Consulting Ditecsa per un import de 3.800€.


[Més ...]

 Sessió del 5 de desembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 5 de desembre. L’acord més significaciu va ser l’aprovació de la segona certificació de les obres d’urbanització del carrer Mossèn Josep Cabayol, per un import de 76.571 euros.


[Més ...]

 Plenari del 30 de novembre
» S'APROVA EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER AL 2018
El Plenari celebrat el passat dijous 30 de novembre va aprovar el pressupost per al 2018. Els comptes municipals preveuen un increment del 18,1% respecte al 2017 i van obtenir els vots favorables dels regidors de CiU, mentre que els de la CUP hi van votar en contra. En el plenari es van aprovar altres temes com la convocatòria de dues places per a la brigada municipal i la contractació del servei de neteja, tots dos per unanimitat.


[Més ...]

 Sessió del 21 de novembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN


[Més ...]

 Sessió del 7 de novembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 7 de novembre. Es va aprovar la substitució de les lluminàries dels fanals de l’Avinguda Gaudí (a la foto). Les que s’instal·laran noves són amb leds, la qual cosa permet una reducció significativa del consum. També es van aprovar diverses llicències d’obres i pressupostos, entre els quals la contractació, un any més, de l’Orquestra Nova Blanes per a la Festa Major d’Estiu del 2018.[Més ...]

 Plenari extraordinari del 25 d'octubre
» MOCIÓ PER ATURAR LA SUSPENSIÓ DE L'AUTONOMIA DE CATALUNYA
El passat dimecres 25 d’octubre es va celebrar un Plenari Municipal extraordinari per aprovar la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció dóna suport al govern i al parlament de Catalunya per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d’octubre. També reitera la condemna de la violació de drets fonamentals a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol i insta al govern d’Espanya i als partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció va ser aprovada per unanimitat. Com en el cas del plenari extraordinari del 10 d’octubre, els regidors van acordar de no cobrar dietes per assistència i cedir-ne l’import als serveis socials de l’Ajuntament.


Prem AQUÍ per descarregar la MOCIÓ

 Sessió del 10 d'octubre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 28  de setembre. Es van aprovar diverses instàncies així com la contractació de serveis relacionats amb la Fira del Vent.


[Més ...]

 Plenari extraordinari del 10 d'octubre
» MOCIÓ DE CONDEMNA A LA VIOLÈNCIA DURANT LA JORNADA DE L'1-O
L’Ajuntament del Pla va celebrar un Plenari extraordinari el passat 10 d’octubre amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovacio de la moció de condemna a la violència exercida per l’Estat espanyol durant la jornada del referèndum. En la moció es dóna suport a les persones ferides per les càrregues policials i s’exigeix la retirada dels efectius del Cuerpo Nacional de Policía i de la Guardia Civil enviats de manera expressa a Catalunya per impedir les votacions. També es demana la dimissió del delegat del Govern d’Espanya a Catalunya, Enric Millo, i se’l declara persona no grata al Pla de Santa Maria. La moció va ser aprovada per unanimitat. Els regidors van acordar de no cobrar dietes per l’assistència a aquesta sessió i que l’import sigui destinat als serveis socials municipals per la compra de vals per a aliments frescos en la pròxima campanya de Nadal.


Prem AQUÍ per descarregar la MOCIÓ

 Sessió del 28 de setembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dijous 28  de setembre. S’hi va acordar concedir llicència d’activitats per a la festa popular de Sant Remigi, a celebrar el dia 1 d’octubre. També es van aprovar diversos contractes relacionats amb la Fira del Vent.


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI