Vine a descobrir el Planetari mòbil per la Fira del Vent

 

Aquest diumenge, de 5 a 8 de la tarda, la Fira del Vent obrirà una finestra cap als estels amb el Planetari mòbil de Cel Obert. Es tracta d’una cúpula inflable on el participants entren i observen imatges projectades en 360º amb so envoltant que donen a conèixer secrets dels planetes i les constel·lacions.

El planetari és una experiència adreçada a públics de totes les edats que es volen apropar a l’astronomia. Té una capacitat per a 25 persones i les sessions tenen una durada aproximada de 25 minuts.

Les projeccions s’adapten als interessos i les edats dels participants i combinen diverses sessions. Per exemple, “Buscant vida al sistema solar” analitza els planetes i satèl·lits més propers a la recerca de les condicions necessàries per a que hi hagi vida.

Una altra projecció, “Sempre observant el cel” recorre la història de l’astronomia des de la prehistòria i fins als grans telescopis i satèl·lits artificials. I “Perdut a l’univers” és una immersió en l’espai a través de diferents imatges i sons que proporcionen calma i benestar.

El Planetari mòbil pertany a Cel Obert, una entitat dedicada a crear ciència divertida, original i didàctica per a escoles, entitats i esdeveniments. En aquest enllaç podeu veure com és aquesta activitat que per primera vegada es presenta a la Fira del Vent.

Menu

Menú principal