Convocat el concurs de cartells de la Fira del Vent 2020

 

Ja s’ha obert la convocatòria del concurs per a triar el cartell de la Fira del Vent 2020, que enguany es celebrarà els dies 17 i 18 d’octubre. En aquesta edició s’ha doblat l’import del premi, que passa a ser de 500 euros per a l’obra guanyadora. A més, els dos cartells finalistes tindran cadascun un val per a un sopar per a dues persones en un restaurant planenc.

L’obra guanyadora s’escollirà per votació popular entre tres finalistes. Aquests els triarà un jurat format pels regidors del consistori, el president de la Fira del Vent i una persona experta en disseny gràfic.

La votació popular es farà amb l’aplicació per a telèfons mòbils El Pla al dia i l’obra guanyadora es donarà a conèixer en la cloenda de la Festa Major d’estiu, a l’agost. Els premis es lliuraran en la inauguració de la Fira. El sistema de dues fases ja es va fer servir en l’edició de l’any passat del concurs, que va guanyar la planenca Elsa Martínez Fonts.

El termini per a presentar els originals finalitza el dilluns 6 de juliol. Les obres es poden enviar en format físic o per correu electrònic. En el primer cas, cal entregar un suport informàtic (USB o DVD) amb el cartell en pdf i un sobre tancat amb les dades de l’autor o autora. En el segon cas, cal enviar el cartell en pdf i les dades de l’autor a l’adreça de correu electrònic concursfv2020@elpladesantamaria.org.

L’obra guanyadora s’editarà com a cartell i portada del programa de la Fira del Vent i s’utilitzarà també en la publicitat i en elements com el plat de ceràmica commemoratiu.

En l’enllaç adjunt us podeu descarregar les bases completes.

Menu

Menú principal